Bulvár-celeb

3 órája

Meglepő végkifejlet: ez lett végül Oszter Sándor hatalmas birtokával

Oszter Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész váratlan halálával hatalmas birtokot hagyott maga után, amelynek terhe felesége és lánya vállára nehezedett. Most kiderült, mit tettek a művész örökségével.

MW

Oszter Sándor is büszke lenne lányára

Forrás: MTVA

A népszerű színművész 2021. október 29-én hunyt el, a halála váratlanul ért mindenkit, hiszen remek kondícióban volt. A szíve egy pillanat alatt állt meg, imádott felesége, Failoni Donatella karjai között hunyt el. 

A pénzügyeket jó érzékkel kezelő színész az élete során gyönyörű és hatalmas birtokot épített, ez lett a családi hagyaték is. Az első hallásra fantasztikus örökség azonban ugyanakkora átok volt, mint áldás, már csak a méretei miatt is.

A 2,5 hektáros birtokon, amely a Börzsöny lábán terül el, egy 500 nm-es olasz stílusú vadászkastély áll, mellette egy va­dászház, 250 négyzetméteres, 15 boxból álló istálló, 500 négyzetméteres gazdasági tárolószín, műhely, gyümölcstároló, medence, szauna, 90 négyzetméteres cselédház, hétkenyeres kemence, saját templom, és még egy 30 hektáron fekvő erdő is áll – írja a Bors. 

Alexandra úgy döntött, hogy megtartja a birtokot, amit, ha kell, a két kezével fog felújítani. Közel másfél évvel az édesapja halála után neki is látott a feladatnak. Az elején azt sem tudta, hogy hol kezdje: folytak a csapok, az udvari medencét belepte a föld, a falak néhol vizesedni kezdtek. Ennek ellenére valahogy mégis sikerült lépésről lépésre, méterről méterre egyre szebbé varázsolni a főházat, ami mostanra újra a régi pompájában ragyog. Oszter Sándor lánya felszámolta a régi életét, és oda is költözött, jelenleg népszerű alkotótáborokat tart.

A színész-képzőművész nem szereti mutogatni a birtokot, de most kivételt tett, Instagram-sztoriban tette láthatóvá a ház egy részletét:

oszter
Oszter Sándor gyönyörű házat hagyott hátra
Forrás:  Instagram

 


 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!