Sorsjegy

2024.06.11. 12:02

Nyereményjátékot hirdetett az áruházlánc a foci-Eb-hez kapcsolódóan

Idén június és július a foci hónapja lesz Európában. A labdarúgó-Európa-bajnokság 24 résztvevő csapata között ráadásul a magyar válogatott is ott lesz. Marco Rossiék a házigazda Németországgal, Skóciával és Svájccal is összecsapnak a csoportkörben, és remélhetőleg kiharcolják a továbbjutást.

MW

1466159657

Forrás: Shutterstock

Az Európa-bajnoksághoz kapcsolódóan a Spar-üzletekben 2024. június 10-től elindult a Fociláz promóció, amely június 23-ig tart – hívta fel rá a figyelmet az Origo. Az akció keretében  minden ötezer forint értékű vásárlás mellé sorsjegy jár a Spar, City Spar, Interspar, Spar market és Spar partner üzletekben.

A Spar nem kevesebb mint hárommillió sorsjegyet gyártott le, és ezek mindegyikével nyerhetünk. Az ajándék termékekre váltható kuponok mellett például 20 százalékos kedvezményre jogosító Joker kuponhoz is hozzájuthatunk.

Ezeket 2024. június 15. és június 30. között válthatjuk be a Spar-üzletekben.

Az egyedi azonosítóval ellátott kuponon található kódot pedig feltölthetjük a nyeremenyjatek.spar.hu weboldalra, és így SuperShop-pontok vagy szuper tárgynyeremények érhetők el. Egyebek mellett hivatalos magyar mezt, Adidas EURO24 focilabdát, UEFA 2024 plüss kabalafigurát, magyar szurkolói sálat, pólót, hátizsákot, tornazsákot, különböző TrollFoci pólókat és sapkákat, EURO24 ajándékcsomagot, valamint televíziót, grillezőt vagy elektromos rollert nyerhetünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában