Egy feltétellel

2 órája

WizzAir-újdonság: a tagságival rendelkező utasok kevesebb mint 10 euróért bárhová elrepülhetnek

A WizzAir elindítja All You Can Fly programját, amellyel egy év alatt a légitársaság 800 célállomást kínáló hálózatának több járatára foglalhatnak jegyet kedvező áron az utasok évi 599 euróért.

MW

A WizzAir elindítja All You Can Fly programját

Forrás: Világgazdaság

Fotó: Kallus György

A tagsági az első ilyen típusú program Európában, és a WizzAir az egyetlen légitársaság, amely ilyen sok járatot tesz elérhetővé alacsony áron – emelte ki keddi közleményében a vállalat – adta hírül a Világgazdaság.

Az éves díjért cserébe egy éven keresztül a WizzAir teljes hálózatán 9,99 euróért foglalhatnak jegyet a tagok. A szóban forgó csomag 12 hónapig érvényes, az ügyfelek 72 órával az indulás időpontja előtt választhatnak a rendelkezésre álló úti célok közül.

A légitársaság közlése szerint az előértékesítési időszakban alacsonyabb áron, már 499 euróért kínál 10 ezer All You Can Fly tagságot augusztus 13. 10:00 óra és augusztus 15. 25:59 között.

Az utasok szeptember 25-től foglalhatnak jegyet a WizzAir hálózatában, amelyben 50 ország 200 városába repülhetnek 800 járaton.

A Világgazdaság teljes cikke ITT olvasható el. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában