Kiborult az újságírókra

2 órája

A Paris Saint-Germain vezetőedzőjének elege van abból, hogy még mindig Mbappé a téma (videó)

Luis Enrique a PSG spanyol vezetőedzője kiborult az újságírókra: elég legyen már Mbappéból!

MW

Luis Enrique válaszol az egyik riporter kérdésére

Forrás: AFP

Fotó: Lou BENOIST

Kylian Mbappé éli a világát Madridban. A világbajnok csatár szerdán már az első trófeáját is megszerezte a Real játékosaként, az Atalanta legyőzésével (2-0) az Európai Szuperkupa a spanyoloké lett.  

UEFA Super Cup Real Madrid - Atalanta BC
Kylian Mbappe a Real Madrid-Atalanta mérkőzésen
Fotó: Jakub Porzycki / Forrás: AFP

Mbappé korábbi klubja, a Paris Saint-Germain számára is megkezdődött az új idény. A címvédő Le Havre elleni meccsével indult a Ligue 1 2024–2025-ös kiírása, és mondhatjuk, hogy a párizsiak eddig jól megbirkóztak a csillag hiányával, mivel 4-1-re nyertek idegenben.

Az Mbappéra vonatkozó kérdésekből viszont nincs hiány, ezt Luis Enrique vezetőedző rótta fel a jelen lévő újságíróknak még a pénteki meccs előtt. Különösen a honfitársai mennek a tréner agyára – írja a Magyar Nemzet.

Istenem, mennyire idegesítőek a spanyolok… Még mindig itt vagy? Mégis meddig maradsz, talán itt élsz? Élvezted az olimpiát? Az igazság az, hogy nem számítottam rá, hogy továbbra is Kylianról fognak kérdezni. Bár valójában nincs rejtegetnivalóm. Mindig kedveltem őt, nagyszerű játékos és csodálatos ember. Az edzője lehettem, ahogy a testvérének, Ethannek is, akit innen is üdvözlök. Bárhová is megy, a legjobbakat kívánom Kyliannek, kivéve az olyan sorozatokban, amelyekben mi is indulunk. Azokban remélem, hogy veszíteni fognak

jelentette ki Luis Enrique.

A PSG trénere eddig sem kedvelte a spanyol újságírókat. A jelek szerint ez egyhamar nem fog megváltozni. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában