Krimi

2024.07.12. 19:05

Gyerekével a kocsijában száguldozott egy ámokfutó Pest vármegyében, súlyosan megsérült a kisbaba

A rendőri felszólítás ellenére sem állt meg és több autónak is nekiütközött menekülés közben egy autós, mint kiderült a kocsiban egy másfél éves gyerek is volt, aki súlyosan megsérült.

MW

Forrás: police.hu

A közlemény szerint a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlekedési rendőrei az M0-s autóúton Gyál közelében próbáltak igazoltatni egy gépjárművet, amelynek a sofőrje a rendőri jelzésre nem állt meg, hanem a rendőröket kikerülve elhajtott a Nagykőrösi út irányába - írja a police.hu.

A rendőrök követték a szabálytalankodó sofőrt, aki Budapest XIX. kerületében, a Nagykőrösi út és a Hofherr Albert utca kereszteződésében frontálisan ütközött egy személygépkocsival. 

A balesetet okozó férfi, női utasa és egy másfél éves kisgyermek súlyos sérüléseket szenvedett. A sofőrnek nem volt jogosítványa, az autó nem rendelkezett forgalmi engedéllyel, és az utastérben nem volt gyerekülés.

A másik autóban egy férfi és egy nő utazott, ők nem sérültek meg; az elkövető az autójával a frontális ütközés előtt másik három gépkocsival is karambolozott. A sérülteket a mentők kórházba vitték. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt indított eljárást a 21 éves valkói lakos ellen − áll a közleményben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!