Krimi

2 órája

Elmeorvosi vizsgálat vár a mosonmagyaróvári késelőre, ez derült ki a 19 éves lányról

Nagymamáját és az apját szúrta meg elsőként, aztán két ártatlan járókelőt is megkéselt. Az a szemtanú nyilatkozott, aki kihívta rá a rendőrséget.

MW

Forrás: kisalfold.hu

Négy embert megszúrt egy 19 éves lány Mosonmagyaróváron szombaton, az apjával és nagymamájával kezdte. Aztán az utcán és egy dohányboltban is folyatta a késelést, egész addig, amíg a rendőrök rázárták a bolt ajtaját és megkezdődött az akció az elfogására.

Mint azóta kiderült a fiatal lány drog és gyógyszerfüggő is volt - írja a vármegyei hírportál.

– Jöttünk volna haza fele, amikor azt láttuk, hogy a dohánybolt előtt hadonászik egy lány egy késsel, és megvágott egy embert. Aztán leült a járdára és utána bement a trafikba. Ott az eladónak mondta, hogy menjen ki, aki azonnal kiment, ő meg bent maradt. Belülről fogta az ajtót, majd a rendőrök rázárták az ajtót – mondta el a kisalföld.hu tudósítójának Völgyesi-Domonkos Klára, aki a rendőrséget riasztotta a helyszínre. Férjével végig követték a több mint három órás akciót, ahová a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége is kiszállt.

Zavart volt, mint aki részeg vagy be van drogozva

– így látta a lányt szemtanúként.

Klára, aki a Családsegítő Központ munkatársa, arról is beszámolt, hogy a benti kamerának köszönhetően az eladó telefonján tudták követni, hogy mit tesz bent a lány: széttörte a laptopot, megrongált bent több mindent. 

Miután a TEK elfogta, a győri rendőrségre vitték, ahol őrizetbe vették. A fiatal nőt most elmeorvos vizsgálja, ezután dőlhet el, hogyha letartóztatják, akkor börtönbe vagy az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe kerül-e.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!