Krimi

2 órája

Videón a 4 embert megkéselő mosonmagyaróvári lány elfogása

A rendőrség felvételén látható a 19 éves lány dohánybolti tombolásának végeredménye is. Döbbenetes képsorok!

MW

A lányt a dohánybolti tombolása helyszínén fogták el

Forrás: Terrorelhárítási Központ

A rendőrség közel félperces videót tett közzé a mosonmagyaróvári késelésen történtekről: a videón látszik, ahogy megbilincselik a késelőt. 

Mint arról szombaton hírt adtunk, Mosonmagyaróvár Ipartelep városrészében egy 19 éves lány megkéselte a családtagjait. Azóta kiderült, hogy a fiatal az apját és nagymamáját szúrta meg - többször is. Súlyos állapotban szállították őket kórházba, úgy tudni, több órás műtét során küzdöttek a szakemberek az életükért. 

A lány ezután a belváros felé vette az irányt, és folytatta az ámokfutást, útközben egy járókelőt is megszúrt. A Fő utcában pedig egy dohánybolt tulajdonosát sebesítette meg - írja a Kisalföld.hu. Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint a két férfit könnyebb sérülések miatt látták el és vitték kórházba.

Zavart volt, mint aki részeg vagy be van drogozva

– mondta el a portálnak egy szemtanú, aki látta a Fő utcai eseményeket. 

"Jöttünk volna hazafelé, amikor azt láttuk, hogy a dohánybolt előtt hadonászik egy lány egy késsel, és megvágott egy embert. Aztán leült a járdára és utána bement a trafikba. Ott az eladónak mondta, hogy menjen ki, aki azonnal kiment, ő meg bent maradt. Belülről fogta az ajtót, majd a rendőrök rázárták az ajtót" – mondta el a portál érdeklődésére Völgyesi-Domonkos Klára, aki a rendőrséget riasztotta a helyszínre.

 Férjével végigkövették a több mint három órás akciót, ahová a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége is kiszállt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!