Krimi

2 órája

Agyonszurkálta a feleségét, majd bevitte a kórházba egy galgagyörki férfi

Szóváltás után késelte meg 48 éves házatársát a 66 éves családapa. Gyermekük hazatérve csak az üres, vérben úszó lakást találta.

MW

A kép illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Emberölés gyanújával vettek őrizetbe egy galgagyörki férfit a Pest vármegyei nyomozók. A férfi a gyanú szerint többször megszúrta feleségét; a nő belehalt sérüléseibe.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságra szombat délután érkezett segélyhívás. A bejelentő elmondta, hogy a házukban vérnyomokat talált, a szülei nincsenek otthon, és nem éri el őket telefonon.

A rendőrségi közlemény szerint a 66 éves férfi galgagyörki házukban szóváltást követően négyszer mellkason szúrta feleségét, majd a hatvani kórházba vitte, onnan pedig ismeretlen helyre távozott.

A 48 éves asszonyt a szakszerű kórházi ellátás ellenére nem lehetett megmenteni, órákkal később belehalt sérüléseibe.

Szombat este a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai Budapest XIV. kerületében elfogták a férfit, majd átadták Pest vármegyei kollégáiknak. A rendőrök emberölés bűntettének gyanúja miatt hallgatták ki a gyanúsítottat, és kezdeményezik a letartóztatását - írja az MTI a rendőrség honlapján közöltek alapján.

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!