Krimi

2 órája

Szörnyű képek az M3-as autópályán történt balesetről: meghalt egy fiatal kismama

Halálos baleset történt Mezőkövesd közelében a sztrádán: három autó ütközött, négyen megsérültek, az egyik utas életét már nem lehetett megmenteni. Egy fiatal nő a helyszínen szörnyethalt a karambolban.

MW

Fotó: Facebook, Mezőkövesd képekben csoport

Vasárnap hajnalban, 1 óra 40 perc körül két, azonos irányban – Nyíregyháza felé - haladó gépjármű az M3-as autópálya 125. kilométerszelvényében összeütközött, Mezőkövesd közelében. A baleset következtében az egyik gépkocsi felborult - írja a boon.hu. Szinte letarolta a kisbusz a másik autót, egy Hondát.

Sajtóinformációk szerint az ukrán Mercedes Sprinter kisbusz sofőrje elaludt, ez okozta a balesetet.

A külső sávban haladó Hondában egy húszas éveiben járó pár ült, a fiatal hölgy pedig várandós volt, tudta meg a borsodi hírportál megbízható forrásból.

Párját is válságos állapotban szállítptták el a mentők a helyszínről.

Hátulról egy ukrán rendszámú autó hajtott beléjük, így a lendülettől nekicsapódtak a belső sáv elválasztókorlátjának, a jármű keresztbe állt a pályán. Egy osztrák autó a váratlan helyzetben beléjük rohant, valószínűleg ez okozhatta a fiatal nő halálát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!