Krimi

3 órája

Kiderült, mi állhatott a váci baltás gázoló döbbenetes viselkedésének hátterében

Az autós rokonai szerint a támadás előtt egy 15 éves lányt molesztált az elütött férfi.

MW

Baltával a kezében szállt ki az autóból a gázoló, most már lehet sejteni, miért

Forrás: Ripost olvasói fotó

Mint arról korábban hírt adtunk, sokkoló jelenetek játszódtak le szombat délután Vácon, amikor egy autós elütött egy férfit, majd segítségnyújtás helyett baltával fenyegetni és rugdosni kezdte az autója alatt fekvő sérültet. Őt végül a mentők vitték el, a gázolót pedig a rendőrök - bilincsben. Mára fény derült a történet hátterére...

A helyiek szerint a gázolás áldozata aznap megpróbált megerőszakolni egy 15 éves lányt. 

Amikor a tini édesapja értesült a lányát ért szörnyűségről, kocsiba pattant, és üldözni kezdte gyermeke molesztálóját,

 aki aztán a Rádi úton, eddig nem tisztázott módon, a kocsija alá került - írja cikkében a Ripost. 

A lap elérte a lány párját is, aki elárulta: kedvesét valóban megtámadták aznap.

Vácon, a csirketelep mögött támadt rá a negyvenes férfi elölről, egy sniccert nyomott a torkához. Nem ismertük őt, nem tudtuk, kicsoda

– mondta, és hozzétette: a lány, bár megijedt, bátran viselkedett: a fegyver ellenére sikerült elfutnia támadója elöl. "Elmenekült és egyenesen hozzám futott. Nagyon büszke vagyok rá" – mondta a fiatal. 

Ekkor tudta meg vélhetően a lány édesapja is, mi történt gyermekével, és azonnal a férfi után eredt. A fiatal azonban azt állítja, hogy az apa nem alkalmazott erőszakot, szerintük véletlen baleset történt.

Baltával a kezében szállt ki az autóból a gázoló
Forrás: Ripost olvasói fotó

Nem történt erőszak. A férfi a kocsi elé futott, akkor szenvedett combnyaktörést

– állította. 

Hozzátette, hogy bár az apát elvitték a rendőrök, azóta kiengedték, már otthon van. Megtámadott párja azóta is sokkos állapotban van. "Jól van, jelenleg is vele vagyok, nyugtatom"- zárta mondandóját a férfi. 

A Ripost megkereste a rendőrséget, ahol elmondták, hogy valóban két ügyben nyomoznak, ami valószínűleg a két különböző férfire vonatkozik. 

"Egy Vácon történt eset kapcsán emberölés kísérlete és szexuális erőszak kísérletének elkövetése miatt indult büntetőeljárás a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságon" – közölte a lap kérdésére a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!