Sorozat

2024.06.14. 21:09

Kiderül, milyen valójában a S.E.R.E.G. (videó)

Megjelent a S.E.R.E.G. című katonai sorozat hivatalos előzetese, amelyből ízelítőt kapunk, kicsoda Győrbíró Zsolt alezredes, a hatrészes sorozat főhőse. A főszereplőt alakító Csórics Balázs elárulta: egész életében hős akart lenni – olyan, akár Győrbíró Zsolt.

MW

Bemutatták a sorozat hivatalos előzetesét

Forrás: Megafilm Service

A Magyar Mozgókép Fesztiválon mutatták be a S.E.R.E.G című filmsorozat hivatalos előzetesét, amelyből kiderül, hogy egy újabb veszélyes bevetésre készül az iraki háborús missziót megjárt katona és csapata. A tét nagy, de ezt a feladatot csakis a legjobbak tudják végrehajtani – írja a Magyar Nemzet.

Győrbíró Zsolt alezredest Csórics Balázs alakítja
Forrás: Megafilm Service

A Megafilm Service hat részből álló katonai sorozata – amely a Magyar Nemzeti Filmintézet támogatásával, a TV2 koprodukciójában készült, és amelyben a Magyar Honvédség is közreműködött – folyamatosan izgalmakat sejtető, akciódús epizódokat ígér.  A történet ősszel lesz látható a TV2-n. 

A sorozat főszereplőjét – Győrbíró Zsoltot – Csórics Balázs alakítja. Riválisa, egykori parancsnoka Kamarás Iván. Zsolt fia, Marci szerepében Séra Dánielt, Zsolt felesége, Petra szerepében pedig Balla Esztert láthatjuk. A sorozatban olyan további ismert színészek is szerepet kapnak többek között, mint Krisztik Csaba, Pál András, Jászberényi Gábor, Orosz Ákos, Hajmási Dávid, Hajdu Tamás Miklós, Takátsy Péter, Dér Zsolt, Bán Bálint, Gál Réka Ágota, Kövesi Zsombor, Dankó István, Kakasy Dóra, Takács Zalán, Katona Péter Dániel, Györgyi Anna, Márfi Márk és

visszatér a képernyőre az első magyar honvédségi sorozat, az Angyalbőrben főszereplője, Mészáros Zoltán is – aki 23 évvel később már nem Urbán András honvédként, hanem vezérkari tábornokként tűnik fel.

Az eredeti cikket ITT tekintheti meg. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!