Labdarúgás

2 órája

Arne Slot nem akart kockáztatni, pihentette Szoboszlait

A Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője, Arne Slot „nem akart kockáztatni”, ezért pihentette Szoboszlai Dominiket együttese Manchester United elleni felkészülési mérkőzésén, a dél-karolinai Columbiában – írja az MTI.

MW

Szoboszlai Dominik a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia–Magyarország mérkőzés előtti pályabejáráson a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Az egyesült államokbeli túra utolsó állomásán a Liverpool simán, 3–0-ra legyőzte ősi riválisát, a magyar válogatott csapatkapitánya ugyanakkor nem volt részese a sikernek.

Ez már a 13. napunk a túrán, Dominik minden edzésen és meccsen ott volt, a legutóbbit alig két napja játszotta. Kicsit fáradt, nem akartunk semmit kockáztatni, mert szombat este repülünk haza, kedden pedig már teljes edzés vár ránk

– mondta a holland szakember a klub honlapján arra utalva, hogy jövő héten csatlakoznak a felkészüléshez azok a labdarúgók is, akik válogatottjukkal sokáig meneteltek az Európa-bajnokságon, valamint a Copa Americán.

A Liverpool az angol bajnoki élvonal augusztus 18-i rajtjáig még egy előkészületi meccset játszik, jövő vasárnap a Sevillát fogadja az Anfield Roadon, majd a Premier League nyitófordulójában az újonc Ipswich Townhoz látogat.

Szoboszlai a felkészülés során a Betis elleni találkozón betalált, csapata azzal a góllal nyert 1–0-ra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!