Őszinte vélemény

2 órája

Elégedett, de gólokat vár Szoboszlaitól a Liverpool edzője

Arne Slot, a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője elégedett Szoboszlai Dominik teljesítményével, ugyanakkor gólokat vár a magyar válogatott csapatkapitányától. Erről az AC Milan elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón beszélt a csapat kispadjára júliusban érkezett holland szakember.

MW

Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Adam Vaughan

Szoboszlai főleg a labda nélküli játékunkban vállal nagyon fontos szerepet, kiválóan gyakorol nyomást az ellenfelekre. Amin javítanunk kell, az a támadó játéka, hogy hatékonyabb legyen elöl. Tavaly háromszor talált be a bajnokságban, liverpooli támadó középpályásként több gól kell legyen a célja, de elégedett vagyok vele és biztos vagyok benne, hogy hamarosan elkezdi gyűjteni a gólokat, hiszen minőségi játékosok veszik körül

– nyilatkozta a 46. születésnapját a meccs napján ünneplő tréner.

SLOT, Arne
Arne Slot, a Liverpool vezetőedzője 
Fotó: Adam Vaughan / Forrás: MTI/EPA

A 23 éves Szoboszlai kedden este karrierje 50. tétmérkőzését játszhatja a Liverpool színeiben, a Vörösök 21 órától az AC Milan otthonában lépnek pályára az első alkalommal ligarendszerben zajló BL nyitónapján.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában