Videóklip

2024.05.07. 12:17

Vértesbolgáron és Lovasberényben is megfordult a falu rossza. Nézze meg a végeredményt!

Kijött a Parnograst és a Bohemian Betyars A Falu rossza című új videoklipje, amelyet Vértesbogláron és Lovasberényben forgattak még áprilisban.

Borsányi Bea

A forgatáson jó hangulat uralkodott

Fotó: Jersey Dia

- Zenei videóból nem az első forgott a kis falunkban, tavaly egy koreai együttes, a Pow_grid forgatott nálunk, amolyan ad hoc jelleggel. Készülő videóklipjükhöz kerestek megfelelő helyszínt, amikor Vértesbolgáron keresztül vitt az útjuk és annyira megtetszett nekik az iskola és környéke, hogy azonnal úgy döntöttek, itt vesznek fel egyes jeleneteket – mesélte az idei, magyar forgatás kapcsán Jersey Dia, művelődésszervező, aki alaposan felpörgette az életet a kultúrházban, amióta Boglárra érkezett. A két zenekar persze nem ezért választotta a települést közös videóklipjük egyik helyszínéül, de az április közepi forgatás alatt Dia volt az, aki biztosította a művelődési házat bázisul és kísérte a csoportot a forgatáson. 

Aki ismeri Vértesbolgárt, könnyen felfedezi, hogy az esküvői menet a pincesoron vonul végig, ami a község egyik jellegzetessége. A klip stábja – a koreaiakkal ellentétben - nem vaktában érkezett, egy ismerősön keresztül szereztek tudomást a helyről. - A jelenet a valóságban is pont olyan jó hangulatban játszódott, ahogy az a klipben látszik. Már akkor zenélni kezdtek, amikor a beöltözött csapat elindult a művelődési házból és zenélve, énekelve vonultak a pincesorra, ahogy az egy igazi esküvőn is történt volna – árulta el Dia. 

A zenészek, a stábtagok és a statiszták még aznap délután továbbmentek Lovasberénybe, ahol a Cziráky-kastélyban vették fel az lakodalmas jeleneteket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!