Megszólalt a fia

2022.07.07. 11:29

Új hírek érkeztek a fehérvári strandon elmerült férfiről

Szanyi-Nagy Judit

A történések helyszíne a fehérvári strand volt. Képünk illusztráció!

Forrás: Pesti Tamás / FMH-archív

Fotó:

Még július 4-én, hétfőn, a mentőkre hivatkozva írtuk meg, hogy a székesfehérvári strandon a hétvégén egy 55 év körüli férfihez kértek segítséget a helyszínen lévők. 

A történésekről aztán Bozai István városgondnok is nyilatkozott lapunknak. Elmondta: az 55 év körüli férfi nem fuldoklott, hanem rosszul lett a 120 cm mély sodrómedencében, ahol sok fürdőző tartózkodott. Hangsúlyozta, hogy abban a pillanatban, ahogy a városi strand vízimentője észlelte a bajt, a strandolók segítségével kihúzta a bajbajutottat a partra, akinek az újraélesztését rögtön megkezdte a műszakvezetővel együtt. A helyszínen tartózkodó szabadnapos orvos pedig folytatta a szakszerű beavatkozást egészen a mentők kiérkezéséig.

A közösségi oldalakat szemlézve az esettel kapcsolatban egy igazán örömteli kommentbe botlottunk. 

– Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki segített édesapámnak! Én személyesen meg szeretném hálálni a segítségét annak a civil fürdőzőnek, fiatalembernek, aki kimentette édesapámat a vízből, meg a két fiatal lánynak, aki segített újraéleszteni apukámat! Az orvos neve megvan, őt is felkeresem, nagyon szépen megkérem, egy elérhetőséget adjanak nekem! Apukámmal minden rendben van!!! – zárta sorait az úriember, akinek a hozzászólásához többen odaírtak, s megsúgták, kik voltak a segítőkész "civilek".

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában