Jókedv és vidámság

2023.10.30. 17:00

Halloweeni csokigyűjtés Igaron

Humor, móka és kacagás jellemezte az idei játékos megmozdulást Igaron. Mintegy félszázan gyűltek össze szombaton kora este, hogy Csokit, vagy csalunk” jelmondatot kiabálva minél több édességet gyűjtsenek.

Kecskés Zoltán

Jó hangulatú megmozdulás a Halloween jegyében.

Fotó: Önkormányzat

A gyerekek ilyenkor rémísztő jelmezekbe öltöznek és bekopogtatnak az őket már nagyon váró családokhoz, akik csokival és cukorkákkal kínálják a csínyre is képes kicsiket, amennyiben nem kapnak édességet. A körjárat idén nyolc állomásból állt. Hadi Éva, a falu alpolgármestere, így foglalta össze a megmozdulást:

– Szerencsére szép időnk volt, a gyerekekkel és felnőtekkel jó hangulatban mentünk végig a falun, a vendéglátók nagy kedvességgel vártak minket és mindenkinél egy jó beszélgetés mellett ettünk-ittunk és gyűjtöttük be a jól megérdemelt csokikat és cukrokat. Több helyen felöltöztették a terciájukat is a jeles eseményre. Jövőre pedig jön a folytatás, reméljük, még ennél is többen leszünk!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában