Szívszorító bejegyzés

2024.06.06. 14:30

Gyász: Búcsúzunk tőled "Bocsi"

Tragikus hirtelenséggel június 4-e hajnalban elhunyt Bocs Zoltán, a FittBogárd hangosítója és DJ-je. Tóth Szilvia vezette Fittbogárd csapat szívszorító üzenetben búcsúzott kollégájától és barátjától.

Kecskés Zoltán

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bocs Zoltán, a FittBogárd hangosítója.

Fotó: Bugyik Zsolt

Talán önökben is élénken él, hogy mekkora érdeklődés övezte azt a sportos eseményt, ahol számos nagyszerű szakember mellett Rubint Réka is színpadra lépett és korunk nagy slágereire mozgatta meg a résztvevőket. Mögötte pedig az a Bocs Zoltán állt, aki nélkül nem lehetett volna Fittbogárd, ő volt az esemény hang- és zenei felelőse. 

„Minden évben önzetlenül segített nekünk tudásával, felszerelésével, tanácsaival. Nélküle a márciusi, első sportcsarnokos FittBogárd sem sikerülhetett volna! Búcsúzunk tőled "Bocsi" a FittBogárd Staff-ja és összes résztvevője nevében! Köszönjük, hogy voltál nekünk. A családnak sok erőt kívánunk és fogadják őszinte együttérzésünket!" – olvasható a FittBogárd bejegyzésében.
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában