Ez volt a tizenegyedik alkalom

2024.08.11. 11:58

Motorosok lepték el a Gorsium Régészeti Park területét (galéria, videó)

Jótékonysági és figyelemfelkeltő alkalommal jöttek össze a motorosok Tácon.

Bokányi Zsolt

Megtelt motorosokkal Tác

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Minden évben egy augusztusi szombaton rendezik meg a Mentőmotoros Napot. A Magyar Mentőmotor Alapítvány már 11. alkalommal szervezi meg ezt a rendezvényt, ami a közös túrán és a játékos vetélkedőkön kívül a jótékonykodásról is szól. Budapestről a Hősök Teréről indulva a résztvevők egy motoros túra keretében jutnak el a rendezvény központi helyszínére, idén a Tácon található Gorsium Régészeti Park volt ez a hely. Itt az ismerkedésen, evés-iváson kívül megcsodálhattuk a szolgálatot ellátó motorokat is. 

Motorok a parkban
Budapestről indultak és Tácra érkeztek a 11. alkalommal!
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Kovács Loránd Olivér a Szent István Király Múzeum szakmai igazgatója, mint házigazda fogadta a rendezvény résztvevőit, és elmondta nagyon örültek a megkeresésnek, hogy a régészeti park legyen a fő helyszíne a fontos eseménynek. A program szervezője, egyben az egyesület elnöke Varsányi Zoltán kiemelte, nagyon fontos a figyelemfelhívás amit a mai napon tesznek, és amivel leginkább a balesetmentes közlekedésre szeretnének rávilágítani. Illetve elmondta még, hogy az idei alkalommal a katonaság munkatársaival közösen is szerveztek bemutatókat az eseményre. Fontos munkát végeznek az alapítvány munkatársai, és mindent megtesznek azért, hogy továbbra is legelsőként tudjanak segíteni, ha éppen baleset történik! A rendezvényen ugyan csak regisztráció után lehet részt venni, de azért örömmel várták az érdeklődőket a szervezők, még ha éppen nem is voltak előre bejelentve.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában