Veretnek a veteránok

2 órája

Hungaria Classic 2024: Percenként indulnak majd az autók

Idén is elindul a Hungaria Classic autóverseny, melynek szakaszai érintik Fejér megyét is. A Zsámbékról induló autók gyorsan elérik Bicskét, és onnan keresztülszelik a vármegyét, egészen a célig, vagyis a Börgöndi repülőtérig. A verseny Október 13-án startol el, és percenként indulnak majd az autók.

Palocsai Jenő

Vasárnap lesz a Hungaria Classic 2024. Az autóverseny rajtja október 13-án, délelőtt 8:45-kor lesz Zsámbékon, az Akadémia utcában. Az autók egy perces különbségekkel indulnak és a következő állomás, Bicske lesz, az Új Piactér területe. Onnan negyed órás szakasz következik, egészen Bodmérig, ahol a Vasvári Pál utcában láthatják majd az autókat a műszaki dolgok kedvelői. A gánti Béke térre is ellátogat a Hungaria Classic, úton Mór felé, ahol a Ertl Bútor telephelyén lesz a megálló. Fehérvárcsurgón, a Károlyi-kastélynál, lszkaszentgyörgyön a Kossuth téren, Börgöndön pedig a repülőtéren láthatják majd az autók áradatát.

A reptérről aztán elindul egy másik kör, melynek első állomása Seregélyes, a Béke utcai sportpark. Ezt követi Zichyújfalu és benne a Kastélypark, a dinnyési templomkert, és a velencei, Tóbíró utcai parkoló. A Velencei-tótól kissé eltávolodva Pátkára érkeznek a versenyzők, a Vak Bottyán térre, és onnan fordulnak rá a Börgöndi Repülőtéren felállított célra.

Mint megtudtuk, a mezőny eleje várhatóan 16:15 kor érkezik a célba, és fontos tiudnmi azt is az érdeklődőknek, hogy a megjelölt helyeken úgy egy óra alatt halad át a teljes mezőny. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában