lezárták a nyomozást

2018.10.11. 16:00

Vonat elé hajtott, majd elfogták a rendőrök

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást P. Róbert ellen.

police.hu

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai alapján a csongrádi lakos 2018. június 4-én 10 óra körül egy Mercedes típusú tehergépjárművel közlekedett Polgárdi külterületén, ahol az egyik vasúti átjáróba a fénysorompó tilos jelzése ellenére behajtott és ott összeütközött a Székesfehérvár felől Keszthely irányába haladó vasúti szerelvénnyel.

Fotó: police.hu

A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!