Több alkalommal is

2019.06.08. 07:10

Rezet lopott munkahelyéről, majd eladta azt egy fehérvári férfi

A székesfehérvári rendőrök vádemelést javasolnak egy helyi férfival szemben.

police.hu

Egy székesfehérvári cég vezetője tett bejelentést a rendőrségre 2018 nyarán arról, hogy 2017 decembere és 2018 júniusa között a cég telephelyéről körülbelül egymillió forint értékben sárgarézöntvényeket tulajdonított el ismeretlen személy – írja a police.hu.

A nyomozók az ügyben folytatott eljárás eredményeként az esettel összefüggésben a vállalkozás egyik 28 éves alkalmazottját hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi beismerő vallomást tett, elmondta, hogy a cselekményét pénteki napokon követte el, mely alkalmakkor a raktárból rézdarabokat rejtett a zsebébe, majd azokat a táskájába tette, és így folyamatosan hordta ki a zsákmányt az üzemből. A lopott tárgyakat a későbbiekben eladta.

Az ügy kapcsán nagyobb értékre, üzletszerűen elkövetett lopás bűntett miatt indított nyomozás vizsgálatát a napokban a Székesfehérvári Rendőrkapitányság befejezte, és az iratokat az illetékes ügyészségnek átadta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!