Frissen Fejérből

2024.02.23. 10:19

Rossz tréfa: saját barátnője ütötte ki a Fejér megyei férfit

A világhálón cikkek sora szól arról, hogy a bizonyos, főleg videós oldalakon terjedő trendeket nem minden esetben érdemes otthon kipróbálnunk, leutánoznunk.

Szanyi-Nagy Judit

Csak egy humoros videót szeretett volna készíteni a Fejér megyei férfi

Fotó: Amar Preciado / Pexels

Ennek lett áldozata egy 25 éves Fejér megyei férfi is, aki az egyik ilyen tréfát meglovagolva maszkot húzott a fejére, hogy ezzel hazaérkező kedvesét megijessze. Miután a szükséges öltözetbe bújt, beállította a telefonját, elindította a felvételt, ő pedig az ajtó mögött várt párja érkezésére és – feltételezett– vicces reakciójára. A munkahelyéről hazaérkező nő azonban, miután a férfi a rejtekhelyéről előugrott, kedvesét ököllel úgy megütötte, hogy a férfi néhány másodpercre még az eszméletét is elvesztette. 

A nő ezt követően a mentőkhöz fordult, akik mindkettejüket ellátták: a férfi fej-, a nő pedig könnyebb kézsérülést szenvedett. Amint közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat megírta: "Kórházba menet a fiatal pár nem győzött bocsánatot kérni egymástól, de a nő tréfásan megjegyezte, hogy azért szívesen visszanézné a videót."

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!