Kérdezhettek, informálódhattak a járókelők

2024.06.22. 12:00

Prevenciós program Székesfehérvár belvárosában

Interaktív bűnmegelőzési fórumot tartottak a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának szakemberei Székesfehérvár Belvárosában.

Kecskés Zoltán

Kérdezhettek, informálódhattak a járókelők, érdeklődők a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának szakembereitől.

Fotó: Fejér vármegyei rendőrség

Az „Üljünk le egy szóra!” – elnevezésű prevenciós program legfontosabb célja az volt, hogy a rendőrség prevenciós munkatársai személyes jelenlétükkel, a lakosságot közvetlenül megszólítva tájékoztassák a hozzájuk fordulókat az őket leginkább foglalkoztató bűnmegelőzési kérdésekben és témákban. 

A Fejér vármegyei rendőrség  közösségi oldalán írt beszámolójában arra is kitért, hogy az előzetesen felállított információs pontokon az érdeklődők személyes beszélgetések során kaphattak részletes felvilágosítást a rendőröktől gyermek-és ifjúságvédelemi, áldozatvédelemi és vagyonvédelmi témakörökben, de pontos tájékoztatást kaphattak az állatvédelemmel és kiberbiztonsággal kapcsolatos kérdéseikre is.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!