Ismét csalókra figyelmeztet a rendőrség!

A Fejér vármegyei rendőrség közösségi oldalán ismét csalókra figyelmeztet. Ha váratlan SMS-t kap a rendőrségtől, fogjon gyanút!

Gombor Lili

Ha ilyen üzenetet kapunk, ne kattintsunk a linkre!

Fotó: Fejér vármegyei rendőrség

Átverés a rendőrség nevében küldött SMS! Ne kattintson a linkre, törölje az SMS-t! – hívja fel a figyelmet a Fejér vármegyei rendőrség közösségi oldalán egy újabb csalási kísérletre.

A csalók be nem fizetett bírságról szóló üzenettel próbálkoznak a gyanútlan polgároknál, melyet látszólag a rendőrség küldött. Ha ilyen SMS-t kapunk, semmiképp se kattintsunk az üzenetben található adathalász linkre!  "Legutóbb egy helyi lakos a képen látható SMS-üzenetet kapta, amely gyanúsnak tűnt, ezért nem kattintott rá. Jól tette!" – számolt be az esetről a Fejér vármegyei rendőrség.

A rendőrség nem SMS-ben kommunikál az ügyfeleivel. A személyes és banki adataink védelme érdekében fontos tudni, hogy a rendőrség e-ügyintézési portálját kizárólag a https://ugyintezes.police.hu/ honlapcím beírásával érhetjük el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!