A rendőrség is nagy erőkkel van jelen

21 órája

O.Z.O.R.A. idén is - ma kezdődik az egyhetes nemzetközi fesztivál

Ma kezdődik és augusztus 6-ig tart az ország egyik legnagyobb fesztiválja, az O.Z.O.R.A., melyre már javában és ezrével érkeznek a résztvevők. A rendőrség is nagy erőkkel van jelen a dádpusztai eseményen.

S. Töttő Rita

Forrás: Fejér vármegyei rendőrség Facebook oldala

Július 26-án, pénteken délben nyílt meg az idei, 2024-es O.Z.O.R.A. fesztivál kapujának helyszíne a látogatók előtt. Az augusztus 6-ig tartó, nagyszabású goa fesztivál Igar-Dádpusztán fogadja a több tízezer látogatót. Az elektronikus zene és a sivatagi blues fellegváraként is emlegetett fesztiválhelyszínre a világ minden tájáról érkeznek látogatók idén is.  

Forrás: Fejér vármegyei rendőrség Facebook oldala

A Fejér vármegyei rendőrök – Tolna megyei kollégáik és a Készenléti Rendőrség erősítésével – szintén ott vannak a helyszínen – adta hírül oldalán a megyei kapitányság, kiemelve: „számos lépést tettek annak érdekében, hogy a bajt megelőzzék.” A rendőrség a fesztiválon aktív jelenlétükkel felügyelik a közbiztonságot – árulták el, ahogy azt is: mindent megtesznek a jogsértő cselekmények megelőzése és megszüntetése érdekében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!