Megjött az újabb statisztika

2 órája

Elképesztő szám! Közel 800 gyorshajtó kap vaskos csekket!

A fejér vármegyei rendőrök által a gyorshajtókról készült felvételek biztosan nem kerülnek bele a családi fotóalbumba. Egyenruhásaink ezúttal is kiadták az elmúlt hét (35.) közlekedésrendészeti tapasztalatait.

Kecskés Zoltán

A drága fényképek vitték a prímet!

Fotó: NMH/Archív

A közleményből kiderül, hogy az elmúlt héten 11 ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök, közülük 9 sofőrrel szemben büntetőeljárást is indítottak. A gyorshajtás ezúttal is vitte a prímet!

traffipax_gyorshajtók_rendőrség
Traffipax Székesfehérvár egyik legforgalmasabb pontján.
Fotó: Fejér vármegyei rendőrség

A forgalomellenőrzők 69 esetben léptek fel sebességtúllépés miatt, melyek során 65 sofőr helyszíni bírságot, 4 vezető pedig közigazgatási bírságot kapott. És most kapaszkodjanak meg: a megállítás nélküli sebességellenőrzések során 775 gyorshajtóról készített felvételt a traffipax, miközben 28 gyalogossal és 43 kerékpárossal szemben intézkedtek az egyenruhások szabálytalan közlekedés miatt.

A biztonsági öv használata tovább is nagy probléma! Elmulasztása miatt a rendőrök 141 esetben intézkedtek, a gyermekbiztonsági rendszer használatát 1 alkalommal nem találták megfelelőnek, egy motoros pedig nem viselt bukósisakot. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a közúti ellenőrzések során a jövőben is kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedésbiztonsági helyzet javítására. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!