Rácbánya: sportpark épül

2017.11.13. 09:00

A gumiborítású sportpark munkaterületének átadását a napokban tartották

Hamarosan megkezdik az Apatini utca és a Rácbánya közti részen egy 90 négyzetméteres, részben fedett kondipark építését a Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program keretében.

fmh

A kilencven négyzetméteres, gumiborítású sportpark munkaterületének átadását a napokban tartották, s amint az önkormányzati kommunikációs központ közleményéből kiderül, ha az időjárás is engedi, még ebben az évben elkészülhet a kivitelezés. Az erősítésre alkalmas, saját testsúlyos gépek között húzódzkodásra, tolódzkodásra, fekvőtámaszra, hasizom erősítésére, hátizom erősítésére, függeszkedésre alkalmas eszközök, továbbá egy fellépő és egy bordásfal kapnak helyet.Amint Dienesné Fluck Györgyi, a körzet önkormányzati képviselője hangsúlyozta, a csendes, jó levegőjű terület ideális helyszíne a sportolásnak, a ráchegyiek nagyon örültek a sportpark hírének. A sportparkot a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program keretében pályázati forrásból valósítják meg, az önkormányzat a terület előkészítéséről és az üzemeltetésről gondoskodik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában