Székesfehérvár

2018.05.18. 09:30

Bogit segítették a fehérvári mesenapon

A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár harmadszor szervezte meg a maroshegyi családi mesenapot, s ehhez kapcsolódva a második jótékonysági futást.

Bokros Judit

Sokan látogattak ki a mesenapra

Forrás: Művelődési Ház

Iszkádi Erika igazgatótól megtudtuk: alapvetően az őszi Böndörödő mellé szerettek volna egy másik nagy rendezvényt a tavaszi időszakban. A vidám délután során minden a meséről szólt. Fellépett például az Ákom-Bákom Bábcsoport, vendégül látták Baranyi Ildikó írót, s koncertet adott az Apacuka zenekar.A jó hangulatú rendezvény ideje alatt a segítő szándékú emberek benevezhettek a jótékonysági futásra.

Sokan látogattak ki a mesenapra
Forrás: Művelődési Ház

Az intézmény tavaly egy tizenéves izomsorvadásos fiúnak segített a sportrendezvény bevételével. Idén pedig a maroshegyi, ötgyermekes édesanyát, Bogit támogatták, aki súlyos betegségben szenved. Erika elmondta, hogy a futók több távot teljesíthettek, s a nevezési díj volt a támogatás. Az együttérző futóknak köszönhetően most körülbelül 100 ezer forint jött össze.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában