kerek évforduló

2020.03.27. 07:45

Kilencven éve már: Erzsi néni születése óta Igaron él

Még március elején ünnepelte kilencvenedik születésnapját Horváth Ferencné Kiss Erzsébet. A fotó is akkor készült.

Szanyi-Nagy Judit

Horváth Ferencné Kiss Erzsébet kilencvenéves Fotó: Önkormányzat

Erzsi néni születése óta Igaron él – tudtuk meg lányától, akinek elérhetőségét a település nevében ajándékot átadó Molnár István polgármester juttatta el hozzánk. A köszöntés még március elején zajlott: egy gyönyörű virágcsokorral a kezében érkezett meg a születésnaposhoz Farkasné Tantics Jolán képviselő, Hadi Éva alpolgármester és az elöljáró. Erzsi néninek két gyermeke született – egyiküket, a fiukat, sajnos 48 évesen elvesztették egy balesetben. A néninek így egy lánya maradt, aki azóta két unokával is megörvendeztette őt.

Horváth Ferencné Kiss Erzsébet kilencvenéves Fotó: Önkormányzat

Sőt, a lány unokának azóta már egy fiú és egy lány, a fiú unokának pedig egy fiú gyermeke is született – így Erzsi néni egyben háromszoros dédnagymama is. A legkisebb dédunoka májusban ünnepli második születésnapját, a középső nyolcadik osztályos, a legidősebb pedig második évfolyamos gimnazista.

– Azt mondhatom, anyu elég jól elvan, a korához képest most jó egészségi állapotnak örvend – nyilatkozta lapunknak Erzsi néni lánya. Tőle tudjuk: a családtagok rendszeresen tartják a kapcsolatot a nagyival, dédivel, amikor csak tehetik, meglátogatják őt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában