hétösszegző

2020.03.09. 13:00

Visszaélés, kamionok, halálos gázolás – Ezek érdekelték olvasóinkat a múlt héten

Összeszedtük az év 10. hetének legnépszerűbb cikkeit. Ezek érdekelték olvasóinkat a legjobban!

feol.hu

Szerelmük és álmuk is beteljesedett

Fotó: Zsida Ágoston

1. Visszaélés élő adásban, nem nyilvános adatokkal – Mi folyik a Velencei-tó mellett?

Még az előző hónapban egy kereskedelmi rádió műsorában vitatkozott Gerhard Ákos, Velence polgármestere és L. Simon László országgyűlési képviselő. A rádióműsort követően a képviselő közleményében ezt olvashattuk: „A polgármester a fejemre olvasta, hogy vajon én tudom-e, hogy egy konkrét terület, amely a családi vállalkozásunk érdekeltségében van, az mekkora? Konkrét települést és konkrét helyrajzi számot mondott be egy rádiós élő adásban. Kérdésemre, hogy honnan tudja ő ilyen pontosan, azt felelte, hogy ő sok mindent tud.” Sikerült elérni az ügyben áldozatnak tűnő L. Simon László kormánypárti politikust.

IDE kattintva elolvashatja cikkünket!

 

Fotó: Nagy Zoltán Péter / Fejér Megyei Hírlap

2. Kitiltják a kamionokat Sárbogárdról és Enyingről? Olvasónk jelezte, utánajártunk

Olvasóink azzal a panaszukkal, illetve véleményükkel keresték meg szerkesztőségünket, hogy Sárbogárdon a 63-as, míg Enyingen a 64-es főút kettészeli a várost, és a nagy forgalom néha ellehetetleníti a normális, biztonságos közlekedést. Különösen a kamionokra, teherautókra „haragszanak” mindkét településen. Hovatovább tudni vélik, hogy a kamionokat ki is tiltják a városokból. Azt firtatják: van-e már pontos időpont, amikor mindez megtörténik? Kérésükre, utánajártunk az ügynek, cikkünket IDE kattintva olvashatja el!

A kamionok végig dübörögnek Enyingen Fotó: V. Varga József

3. Halálos gyalogos gázolás történt Fehérvárcsurgó térségében

A rendőrségre 2020. március 8-án 7 óra 10 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a 81-es számú főút 15-ös kilométerénél, Fehérvárcsurgó térségében az úttestet szegélyező vízelvezető árokban egy holttestet találtak – tájékoztat a police.hu

4. Tudták? Ha nem tudták, most megtudják, a Vodafone megvette a UPC-t, még nyáron

2019 augusztusi a hír, hogy az elsődlegesen a mobilos piacon erős Vodafone Magyarország és a vezetékes piacon jelentékeny tényező UPC közös tulajdonba került. Mivel utóbbi szolgáltató számos Fejér megyei háztartásban jelen van, kíváncsiak voltunk a következőkre: Mikor szűnik meg a UPC márkanév? Mikor válnak Vodafone tévé- és internet-előfizetőkké mindazok, akik jelenleg a UPC szolgáltatásainak előfizetői? Érinti-e a két cég összevonása az előfizetők, jelesül a UPC-előfizetők szerződéseit, az utalási számlaszámot vagy bármilyen más, a számlázással és annak kiegyenlítésével kapcsolatos feladatukat? Szükség lesz-e a UPC-s tévéhez, internethez az otthonokban jelenleg is használt különböző beltéri egységek cseréjére, átprogramozására?

A Vodafone sajtószolgálatától kapott válaszokat IDE kattintva tudja elolvasni!

5. Egy főzőiskola Székesfehérváron, ahol barátságok is születnek

Hosszú és rögös út vezetett odáig, hogy amit Ambrus Alex és felesége Ambrus-Reiber Barbara megálmodtak, valóra is válhasson. 2020 januárjában pedig az álom valóssággá vált, hiszen megnyitotta kapuit saját főzőiskolájuk Székesfehérváron. Történetüket IDE kattintva tudja elolvasni!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában