Frissen Fejérből

2021.07.14. 11:05

Egy innovatív megoldással lehet véleményezni a készülő új vasúti menetrendet

 Egy új, innovatív megoldással véleményezni a készülő új vasúti menetrendet, így a Székesfehérvár-Mór-Kisbér-Komárom vasútvonalon járó vonatok indulási és érkezési idejét is. A lehetőség azonban csak július 15-ig tart.

Palocsai Jenő

Forrás: Pixabay

Egy online felületen hozzáférhetővé tették a hazai vasúttársaságok a 2022-es menetrend tervezetének vázát azzal a céllal, hogy a jelenlegi elképzeléseket az utazóközönség ötletei, tapasztalatai is javíthassák.

Fotó: Palocsai Jenő / Fejér Megyei Hírlap

Ez most még csak egy kísérleti szakasz, melynek keretében két héten át lehetett beküldeni hozzászólásokat, megjegyzéseket ám ha hoz kézzelfogható eredményeket a kezdeményezés, akkor 2022-ben már élesben is működhet az új lehetőség.

Fotó: Palocsai Jenő / Fejér Megyei Hírlap

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium égisze alatt futó fejlesztés keretében a Mór környékiek által viszonylag ritkán használt Székesfehérvár-Mór-Kisbér-Komárom vasútvonal menetrend tervezetét is meg lehet tekinteni, véleményezni a https://www.kti.hu/menetrend-tervezet/webhelyen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában