Frissen Fejérből

2021.09.01. 22:56

Gyűltek az aláírások Székesfehérváron

Aláírásokat gyűjtöttek szerda reggel nyolc órától a Palotai úton, Stop Gyurcsány, Stop Karácsony „szlogennel”. Az akció célja, hogy minél több ember igazolja aláírásával: nem akarja, hogy újra a hatalom közelébe kerüljön a baloldal vezetője.

FMH

20210901 Székesfehérvár, Stop Gyurcsány, előválasztás, Fidelitasz, aláírásgyűjtés. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei Hírlap

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A szerda reggeli forgatagot nemcsak a piacra igyekvő tömeg, hanem az iskolába sietők is fokozták; közülük sokan megálltak az aláírásgyűjtésnél, melyen jelen volt Róth Péter is. Székesfehérvár alpolgármestere kérdésünkre elmondta: – Mint köztudott, 2010 előtt a Gyurcsány Ferenc uralta baloldal irányította ezt az országot, és mindannyian emlékezhetünk arra, hogy saját bevallásuk szerint is hazudtak reggel, éjjel meg este. Emlékezhetünk arra is, hogy lovasrohamot vezényeltek azokra, akik nem értettek velük egyet, és arra is, hogy csődközeli helyzetbe juttatták az országot, s ennek az árát az emberekkel fizettették meg. Most, 2020 őszén azt látjuk, hogy ugyanaz a Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldal akar újra a hatalom közelébe kerülni jövő tavasszal. Ennek a következményeitől szeretnénk megvédeni az országot és a magyar embereket, ezért gyűjt aláírást a Fidesz szeptember elsejétől mindenütt, így Fehérváron is. A várhatóan október közepéig tartó időszakban több helyen is találkozhatnak majd a járókelők aláírásgyűjtő pontokkal a város forgalmasabb helyein.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában