Frissen Fejérből

2022.02.09. 07:10

Folyamatosan zajlanak a felújítások a tüdőgondozó épületén

A Szekfű Gyula utcában található tüdőgondozó épületén jelenleg is zajlanak a felújítási munkálatok. Néhány nappal ezelőtt viszont ablaküvegszilánkok borították az intézmény melletti járda egy szakaszát. Az esettel kapcsolatban megkerestük a kórházat.

Baráth Eszter

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A tüdőgondozó már egy ideje nem a Szekfű Gyula utcában működik. Ennek oka az a felújítás, amely egy pályázat keretében valósul meg. A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház tájékoztatása szerint a munkálatok jelenleg is folyamatban vannak. A tetőszerkezet és annak fedése már elkészült, a következő ütemben pedig sor kerül a belsőépítészeti munkák elvégzésére, valamint a nyílászárók cseréjére is. 

Néhány nappal ezelőtt az épület egyik ablaka kitört, ami miatt üvegszilánkok borították a járda egy részét. Információink szerint akkor az érintett szakaszt az esetet követően rövid időn belül lezárták a gyalogos forgalom elől. Megkérdeztük a kórházat, hogy a szeles időjárás miatt fennállhat-e a veszélye hasonló balesetnek addig, amíg a nyílászárók cseréje nem történik meg. Az intézmény tájékoztatása szerint felhívta a kivitelező figyelmét, hogy különösen az elmúlt napokban tapasztalható viharos szélre való tekintettel tartsák zárva az ablakokat annak érdekében, hogy egy esetleges huzat vagy nagyobb szél miatt ne történhessen baleset. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában