Mikulás-felvonulásra készülnek

2022.11.20. 20:32

Jótékonysági évadzáró Fekete Sas módra Polgárdiban

A polgárdi Fekete Sas Motoros Nemzetség jótékonysági évadzáró estjét szombaton a Mamut ételbárban rendezték. December 4-én a megszokott Mikulás-felvonulással zárják az évet.

V. Varga József

Polgárdiban már a hagyományos Mikulás-felvonulásra készülnek

Forrás: FMH-archív (VV)

„Segítsünk együtt motoros barátunk fiának, Máténak, az agydaganat műtét utáni speciális kezelésben!” – állt a meghívóban. A Fekete Sasok és barátaik ennek szellemében cselekedtek a zenés, táncos összejövetelen.

– Az idei évünket sikeresnek tekinthetjük – fogalmazta meg Polácska Marcsi, a motoros nemzetség elnöke és férjeura, Horváth Péter lapunk kérdésére válaszolva. – Három alkalommal (tavasz, nyár, ősz) rendeztünk veterán és motoros börzét, egybekötve a Pannónia márkatalálkozóval. Hagyományos nemzetközi motoros randevúnk, a Fekete Sas Party „ezerrel zúzott” motoros kunsztokkal, szénatúrással, felvonulással és koncertekkel júliusban. Vasak, rock és buli! – hagyománytisztelők vagyunk. A huszonnegyedik találkozónk nagyot szólt, ahogy a csövön kifért…

– Ma a koncerttel egybekötött nyitott évadzárónk sűrű óráit éljük meg, majd a 2022-es esztendő zárásaként december 4-én a Polgárdit, Mezőszentgyörgyöt és Lepsényt érintő, gyerekeknek kedveskedő Mikulás-felvonulásunkra hívjuk a piros ruhás „szelíd motorosokat”. Azután „jövőre, veled, ugyanitt”! – tette hozzá Marcsi és Peti. 

A polgárdi motorosok évadzáró estjükön jóízű hazaival, majd vacsorával fogadták, várták barátaikat, vendégeiket. Az esti koncerten a B.B. Blues Rock Band csapott a húrok közé.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában