Adomány

2022.11.16. 15:00

Új számítógépeket kaptak a szociális munkások

Az idei év márciusában adott be pályázatot a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ a Fehérvár Travel Alapítványhoz, mely sikerrel zárult.

S. Töttő Rita

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

- Szerettünk volna a kollégák számára asztali számítógépeket vásárolni. Az alapítvány kérelmünket támogatta, azaz három asztali gépet, valamint egy monitort tudtunk vásárolni a pályázati összegből – mondta el szerdai sajtótájékoztatóján Zsabka Attila, a központ vezetője. Az alapítványtól 950 ezer forint értékben kapott támogatást a hajlék nélkül élő emberek megsegítésével, elszállásolásával foglalkozó szervezet. A felszereléseket a szociális munkások tudják használni.

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap 

Igari Antal, az alapítvány kuratóriumi elnöke hozzátette: - A ’Fehérvár Travel’ Alapítvány mottója az, hogy segíteni nem jótett, hanem kötelesség - szögezte le, majd jelképesen átadta további használatra a felszereléseket. Ez már a harmadik sikeres alapítványi pályázata a központnak, amely – megeshet -, nem is az utolsó, tette hozzá a kuratóriumi elnök.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában