A hivatalos átadót tavaszra tervezik

2022.12.22. 15:30

Birtokba vették az új tűzoltószertárukat a martonvásáriak

Elkészült a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület új szertára, így néhány napja birtokba vették az új létesítményt – számolt be kitörő örömmel közösségi oldalán a kisvárosi lánglovagok. Hozzátéve, hogy az épület belső kialakítása és a környezet rendezése csak tavasszal fejeződik be, ezért az átadó ünnepséget jövő év tavaszára tervezik.

KZ, Marton ÖTE

Forrás: Marton ÖTE

Mint írják, ennek ellenére az épületet azonban már az elmúlt napokban használatba vették, gépjárműveik már új állomáshelyükön állnak készenlétben, ami nagyon fontos esemény és nagy előrelépés a Marton ÖTE életében. Az önkéntes tűzoltóságuk új bázisát szűk körű rendezvény keretében ünnepelték meg tagságukkal és támogató, együttműködő partnereikkel december 20-án. 

Mint írják, a létesítmény a helyi önkormányzat  beruházásában valósult meg. A szükséges anyagi forrás megteremtéséhez hozzájárult a Szent László Völgye Többcélú Kistérségi Társulás, valamint a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is. A finanszírozás pedig a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület eredményes pályázatával vált teljessé: a Vidékfejlesztési Program keretén belül 10 millió forintot nyertek. Az ünneplés és a jó hangulatú beszélgetések mellett, a  rendezvény keretében bemutatták új gépjárműfecskendőjüket is.

Forrás: Marton ÖTE 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában