Frissen Fejérből

2023.01.13. 15:06

Jó hír: továbbra is nyitva maradhat a fehérvári uszoda

Cser-Palkovics András közösségi oldalán jelentette be az örömhírt, és fejezte ki köszönetét a kormányzatnak, valamint Vargha Tamásnak.

feol.hu

Forrás: Tóth Réka

- A kormány a sportszakmai és stratégiai szempontok alapján több uszoda nyitva tartásának a költségeit is jelentős részben átvállalta országszerte, köztük a mi Csitáry uszodánkét is! Ennek a támogatásnak a második, 2023 első negyedévére szóló része most megérkezik, hiszen hatékony és konstruktív tárgyalásokat tudtunk folytatni Schimdt Ádám sportért felelős államtitkár úrral - írja a polgármester. 

Az uszodát így biztosan nyitva tudják tartani a további téli hónapokban is. A mostani 127 millió forint az uszoda rezsiköltségének jelentős részét fedezi, a maradékot pedig az önkormányzat állja majd. 

- A kormány a mostani támogatással már összesen fél milliárd forintnyi támogatást adott ahhoz, hogy ki tudjuk fizetni a megemelkedett rezsiköltségeket. Köszönöm tehát mind a kormányzatnak, mind Vargha Tamás barátomnak, hogy mindig képviseli városunk érdekeit nem csak az Országgyűlésben, de a kormány előtt is - fejezte ki háláját Cser-Palkovics András. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában