Régi helyén a hivatal

2023.01.11. 08:30

Szerdától ismét a Rákóczi úti épületben várják az ügyfeleket Száron

Hétfőn technikai okok miatt nem tartottak ügyfélfogadást a Szári Közös Önkormányzati Hivatalban, ám január 11-től ismét a régi helyen, a Rákóczi utcai épületben várják az ügyfeleket.

Borsányi Bea

Fotó: FMH-archív

Régi-új helyére költözött vissza az önkormányzati hivatal Száron, ahol a helyiek mellett a szomszédos Újbarok lakosai intézhetik ügyes-bajos dolgaikat ügyfélfogadási időben. A teljesen megújult polgármesteri hivatalt tavaly decemberben a 2021-2022-ben született babák köszöntésével vehették ismét birtokba a falubeliek, ám a hivatalos átadásra, a „szalagátvágásra” csak december közepén került sor.

A hivatal ügyfélfogadási ideje az alábbiak szerint alakul: hétfőn 13 és 17 óra között, szerdán 8 és 12 óra között, csütörtökön 8-12 óra, valamint 13 és 16 óra között tartanak nyitva. Kedden és pénteken nincs ügyfélfogadás. Bizonyos ügyeket Újbarkon is el lehet intézni az ottani kirendeltségen, ahol szerdánként 13-15 óráig várják az ügyfeleket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában