Akció a könyvtárban

2023.04.14. 13:00

Olcsón juthatnak állományból leselejtezett folyóiratokhoz Bicskén

Állományból leselejtezett folyóiratokhoz lehet fillérekért hozzájutni a Nagy Károly Városi Könyvtárban Bicskén a következő napokban.

Borsányi Bea

Fotó: Nagy Károly Városi Könyvtár

Nők Lapja, Praktika, 168 óra, Otthon, Természet világa, Kertbarát magazin, Kismama magazin, hogy csak néhányat említsünk azok közül a folyóiratok közül, amelyeket leselejteztek a bicskei városi könyvtár állományából és most az olvasók kedvükre válogathatnak belőlük, illetve csekély ellenszolgáltatásért cserébe haza is vihetik őket. – Ezeket időről időre azért selejtezzük, mert hosszú távon, több év távlatából már nem érdekesek az olvasók számára, viszont vannak olyanok, akik szívesen hazaviszik őket – mondta Endrédiné Szabó Erika, igazgató.

Aki szeretne ilyen színes magazinokat venni, annak érdemes mielőbb ellátogatni a könyvtárba, ugyanis az akció a készlet erejéig általában egy hét – tíz napig tart. A megmaradt folyóiratokat aztán szociális intézményeknek, rendelőknek ajánlják fel, ahol még jó szolgálatot tehetnek, mielőtt beteljesedik a sorsuk valamelyik hulladékgyűjtőben. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában