Hetedik alkalommal rendezték meg

2024.01.27. 10:56

Több száz középiskolás vett részt a Városi Diákbálon

Immáron hetedik alkalommal került megrendezésre a Városi Diákbál, amelyen több száz fehérvári középiskolás vett részt január 26-án.

Déri Brenda

Fotó: Simon Erika / ÖKK

Hosszú idő után idén újra együtt bálozhattak a város középiskolás diákjai a Sóstói Stadionban, hiszen ezelőtt utoljára 2020 januárjában volt erre lehetőségük. A Városi Diákbálra Cser-Palkovics András polgármester is ellátogatott, aki Böhm Lászlóval, a Székesfehérvári Diáktanács elnökével közösen nyitotta meg a rendezvényt, amelyen Mészáros Attila alpolgármester is részt vett.

Nagyon népszerű volt a pandémia előtt a Városi Diákbál, amit szerettek a fehérvári fiatalok, így a Városi Diáktanács javaslatára idén szerencsére újra meg tudjuk rendezni ezt a hagyományos bált, ahova mintegy négyszáz középiskolás érkezett – hangzott el a polgármestertől. 

A városvezető mellett Böhm László is szólt néhány szót, aki mint mondta a diáktanács lelkes tagjainak munkája közösséggé kovácsolta őket. Köszönetet mondott továbbá a városnak, hogy segítették újra életre kelteni a Városi Diákbált. 

Az eseményen este fél héttől a DJ Neon Rider és Horváth Bence párosa várta a fiatalokat, majd az ünnepélyes megnyitó után kezdődött a nyitótánc, amit a bálkirály- és bálkirálynő-jelöltek bemutatkozása követett – számolt be az ÖKK. 

Az este folyamán Felus, Varning és PIXA zenélt a diákoknak. 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában