Népszerű kezdeményezés

2024.05.30. 08:00

Nagy sikert arat a nádasdladányi naptárfotó pályázat

Még a tavalyi évben indította útjára Nádasdladány önkormányzata a Tucatnyi pillanat Nádasdladányról névre hallgató kezdeményezését, mely során helybéliek küldhetnek be képeket a településről, amelyeket aztán a közönség tetszésére bíznak. A legtöbb szavazatot kapó kép pedig bekerül a következő évi naptárba.

Déri Brenda

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Az idei ’falunaptár’ már a tavalyi képekből készült, minden hónapnak volt saját nyertese, így egy igen színes naptár született az idei évre. A bekerült képeket év elején ki is állították, a készítőik pedig díjakat vehettek át, de azokat a képeket is meg lehetett tekinteni egy külön paravánon, amelyek nem kerültek be a naptárba. 

Mivel a kezdeményezés igen népszerű volt a tavalyi évben az önkormányzat úgy döntött, hogy ismét útnak indítja és nemrég megszavazták a májusi nyertes képet is. Varga Tünde, a község polgármestere lapunknak elmondta: a naptárfotó pályázat célja elsősorban a közösségépítés, illetve hogy olyan képek készüljenek a településről vagy a településen, amelyek korábban még nem. 

Alább mutatjuk az idei év nyertes fotóit, amelyek már biztosan helyet kapnak a jövő évi naptárban.

Január
Fotó: Szűcs Adrián
Február
Fotó: Faragó Fanni
Március
Fotó: Magyari Antónia
Április
Fotó: Faragó Dorina
Május
Fotó: Futaki Vivien

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában