Frissen Fejérből

2024.05.11. 17:30

Tóvárosban folytatódtak a városrészi szűrőnapok

Szombaton Tóvárosban szervezett egészségnapot az Egészségfejlesztési Iroda és az Önkormányzat a Tóvárosi Általános Iskolában. A szűrőnapon ezúttal is nagy volt az érdeklődés, a Tóvárosban élők EKG, kardiológiai, boka-kar index, COPD és általános állapotfelmérésen is részt vehettek.

Gombor Lili

Az érdeklődők különböző egészségügyi szűréseken vehettek részt.

Fotó: Kiss László

Székesfehérváron az Egészségfejlesztési Iroda révén szinte havonta tartanak különböző városrészekben szűrőnapot. Ma a Tóvárosban élőket várták a Tóvárosi Általános Iskolába az Egészségfejlesztési Iroda munkatársai. Az érdeklődés ezúttal is nagy volt az ingyenes szűrővizsgálatok iránt – írta meg az ÖKK.

A jelentkezők részt vehettek EKG és más kardiológiai vizsgálaton, boka-kar index meghatározáson, COPD mérésen, testösszetétel és csontsűrűség mérésen, általános állapotfelmérésen, valamint dietetikai és pszichológiai tanácsadáson is. Mészáros Attila, a városrész önkormányzati képviselője örömét fejezte ki, hogy Tóvárosból is nagy volt az érdeklődés, és köszönetet mondott az Egészségfejlesztési Iroda munkatársainak, valamint a Tóvárosi Általános Iskolának, akik a helyszínt biztosították.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában