Frissen Fejérből

2024.06.15. 12:34

Makett show és börze: tankok, hajók, repülőgépek (galéria)

Több száz makettel, 3D-nyomtatással és látványmakettezéssel várják az érdeklődőket ma a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt tartogat érdekességeket a program.

Gombor Lili

Több száz makett látható a Székesfehérvári Makett Show és Kiállításon

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Több száz makettet állítottak ki június 15-én, szombaton a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban a Székesfehérvári Makett Show Makett kiállítás keretében. A kiállítóteret tankok, különböző járművek, hajók és repülőgépek töltik meg, amelyek között kedvükre nézelődhetnek a gyerekek és felnőttek egyaránt. Külön látványosság a Szűcs Pál makettépítő mester munkáit bemutató kiállítás, aki gyufából modellezett különböző épületeket, melyeknek nemcsak a külsejét készítette el aprólékosan a mester, hanem a belső berendezést is. Így nem csoda, hogy egy-egy alkotás több éves munka eredménye.

Fotó: Fehér Gábor / FMH

A gyerekeknek érdekesség lehet a 3D-nyomtató is, melyet működés közben láthatnak. A makett show-n bemutatkoznak a makettépítő klubok, és aki kedvet kap a látottak hatására makettezéshez, annak a helyszínen lehetősége van makettkészlet vásárlására is: elképesztő kínálattal találkozhatunk.

Fotó: Fehér Gábor / FMH

A kiállításra a belépés ingyenes, a látogatókat 09:00 órától 17:00 óráig várják.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában