Megállapodás

2024.06.19. 12:30

Még mindig díjmentesen lerakható az építési hulladék

Lepsény önkormányzata újfent felhívja a lakosság figyelmét, hogy a Triász Homok Kft.-vel kötött megállapodás értelmében 2023. május 2-tól 5 éven keresztül a lepsényi lakosok a lepsényi ingatlanjaikon keletkezett építési hulladékot díjmentesen lerakhatják a régi homokbányánál.

Déri Brenda

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Az önkormányzat közösségi oldalán figyelmezteti a lakosságot a tavalyi évben megkötött megállapodásra, miszerint 2028-ig biztosan térítésmentesen elhelyezhetik az építési hulladékokat a 010/23 hrsz.-ú telephelyen.

Ahhoz, hogy a díjmentes szolgáltatással éljenek a lakosok szükséges egy, az önkormányzat által kiállított névre szóló igazolás az igénybevételi jogosultságról, illetve a személyi igazolvány helyszíni felmutatása. Ami pedig az elhelyezhető építési hulladékokat illeti, azok a következők: beton, cserép, kerámia, tégla vagy ezek keverékei, föld, kövek és bontási hulladékok.

A fent felsoroltakat ingatlanonként évente egyszer helyezhetik el a lakosok maximum 2 köbméter mennyiségben.


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában