Kék fények villogtak a táborban

2024.07.03. 16:30

Az Erzsébet-táborban rendőrök mutatkoztak be Móron

Kanyargott az akadálypálya, körbe-körbe járt a KRESZ-kerék a móri Erzsébet-táborban, miközben az egyik rendőr a járőr motort mutatta be, a másik pedig értékes és egyben praktikus ajándékokat adott át a rendőri hivatással szimpatizáló gyerekeknek.

Palocsai Jenő

A járőrmotornak mindig nagy sikere van a gyermekek körében

Fotó: Rendőrség

A móri Dr. Zimmermann Ágoston Általános Iskola által szervezett Erzsébet-táborba látogattak el múlt pénteken a főkapitányság, valamint a Móri Rendőrkapitányság munkatársai, adta hírül a szervezeti egység, saját közösségi oldalán. Mint írja:

– A táborozó gyermekek kutyás bemutatót láthattak, betekintést nyerhettek a bűnügyi technikusok munkájába, és hasznos bűnmegelőzési tanácsokat kaptak a nyári szünidőre vonatkozóan. Testközelből ismerhették meg továbbá az egyenruhások által leggyakrabban használt kényszerítő eszközöket, felpattanhattak a rendőr motorra, és kerékpáros ügyességi pályán mérhették össze tudásukat.– fogalmaz a rendőrség.

A nap végén nem csak a sok vetélkedő győztesei, az ügyességi feladatok kiemelkedő végrehajtói, vagy a KRESZ-kerék legjobb forgatói kaptak értékes ajándékokat, hanem az összes táborozó gyermek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában