Forgalmirend-változás a Fezen fesztivál környékén

Hétfőtől egyes székesfehérvári autóbuszjáratok forgalmi rendje megváltozik. Az ideiglenes megváltozott forgalmi-rend augusztus 4-ig, vasárnapig lesz érvényben.

Gombor Lili

Illusztráció!

Fotó: FMH-archív (Fehér Gábor)

A Fezen fesztivál miatt megváltozik egyes székesfehérvári autóbuszjáratok forgalmi rendje. Az ÖKK tájékoztatása szerint a változás a következő: 

Július 29-én 0 órától augusztus 4-én éjfélig lezárják az Új Váralja sort az A3 jelű útnál (az Új Váralja sor és a déli összekötő út közötti út) valamint a Takarodó úti csomópontnál, ez idő alatt a itt csak a célforgalom számára szabad a közlekedés. Lezárják a mart aszfaltos utat a Takarodó út és A3 jelű úti vége között. 

Terelőútvonalon közlekednek a 12Y helyi autóbuszjáratok: Új Váralja sor – A3 jelű út – déli összekötő út. Mindkét irányban kimaradnak a Délivasút utca, Állatotthon és Takarodó út megállók. Ideiglenes megállókat jelölnek ki az A3 jelű úton.

Július 31. és augusztus 3. között naponta 14 és 03 óra között az A3 jelű út egyirányú lesz a mart aszfaltos úttól a déli összekötő út felé, kivéve az autóbuszok számára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában