Két napos rendezvény

2024.08.01. 09:00

Falunap: Színes programok, rengeteg zenével

Fejér Vármegyei Roma-napra és a település régi hagyományos falunapjára készülnek a település lakói.

Bokányi Zsolt

Fotó: FMH-archív

Falunappal egybekötött Fejér Vármegyei Roma-napra készülnek Sárkeresztúron! A nagyszabású rendezvényen a szombati napon a sport, a zene és a jókedv kerül előtérbe, délben ebédre várjuk a falu közösségét. Este Dorina koncertje, majd bál zárja a napot, amelyen Huszti Péter biztosítja a hangulatot. Vasárnap is folytatódik majd a rendezvény, ahol ezen a napon gyermekprogramok, bemutatók és zenei előadások várják az érdeklődőket. Este 6 órától koncertek sora veszi kezdetét, egészen éjfélig pedig megint csak a zene kapja a főszerepet.

Falunapra készülnek
Fotó: FMH-archív

A kétnapos mulatságon kiegészítő programként tombola, egész napos büfé és kirakodóvásár, valamint vidámparki eszközök, hinták várják a falu apraját-nagyját, de két különösen izgalmas programra is felhívják a figyelmet a szervezők. Az egyik a települési KI MIT TUD, a másik érdekes alkalom pedig a vasárnapi örömtánc. A két eseményre már most várják a jelentkezőket, akik bátran hívhatják a szervezőket, Németh Istvánt a 0630/407 9866 telefonszámon vagy Polányi Klárát a 0630/171 808 számú elérhetőségen.

Ismerje meg a települést: 

A Székesfehérvártól mindössze 25 kilométerre fekvő települést a 63-as út szeli ketté, a Mezőföldön helyezkedik el. A falu határában található természetvédelmi terület központja a Sárkány-tó, amely gazdag madárvilágával a környék üde színfoltjává vált. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában