Frissen Fejérből

Tegnap, 16:00

Újabb fesztivál érkezik!

A jazz világába repít csütörtöktől szombatig az Alba Regia Feszt. A tizedik alkalommal megrendezett fesztiválon két színpadon várják a fellépők a zenebarátokat.

Gombor Lili

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Az Alba Regia Feszt nagykoncertjeinek a hagyományokhoz hűen a Bartók Béla tér ad otthont. A program augusztus 8-án, csütörtökön 18.00 órakor kezdődik a Vörös Tamás Projecttel és Vörös Jankával, majd az Egri a négyzeten feat Kőszegi Imre formációban lép színpadra Egri János Jr. (zongora), Egri János (nagybőgő), Kőszegi Imre (dob). 21 órától a francia basszusgitáros, Dominique Di Piazza zenél Nagy Jánossal és Zombori Attilával.

A pénteket 18 órakor az Antal Gábor Trió nyitja, majd a Gyárfás István Tirót Molnár Enikő énekessel kiegészülve hallhatja a közönség. 21 órától pedig a Garrick Davis World Blues lép színpadra.

A fesztivál zárónapján, szombaton a Szumper Ádám Group, a Szakcsi Jr. Reinaissance, majd a Zabos Reginával kiegészülő Symbiosis 5 modern jazz zenekar lép fel.

A Bartók Béla téri nagyszínpad mellett az Alba Regia Feszt idejére 19.00 órától a Szent István Király Múzeum Díszudvarán is tartanak koncerteket. Csütörtökön Oláh Krisztián zongora, pénteken Birta Miklós gitár, szombaton pedig Oláh Dezső zongora estjét hallhatja a közönség. A koncertek ingyenesen látogathatók. Részletes információk elérhetők a fesztivál közösségi oldalán: https://www.facebook.com/albaregiafeszt

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában