Árvíz: A Pannónia Szívéből is toboroznak - már ma este 7 órakor indul busz a Panchotól!

Tessely Zoltán országgyűlési képviselő és csapata elkezdte szervezni az árvízvédelmi segítségnyújtási akcióját a hétre. Várják az önkéntesek jelentkezését többek között a 06-70/779-8855-ös telefonszámon. Mint megtudtuk, az első buszjárat már ma este 7 órakor indul a felcsúti stadiontól, a Pancho Arénától! Minden segítő kézre szükség van!

Kecskés Zoltán

Illusztráció: Minden segítő kézre szükség van!

Fotó: MW/Archív

A Pannónia Szíve előre láthatóan több busznyi önkéntessel megy arra a helyszínre, ahová a katasztrófavédelem irányítja és ahol a legnagyobb szükségét látják kezünk munkájának – olvasható Tessely Zoltán bejegyzésében. Az országgyűlési képviselő kiemeli, hogy a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság igazgatójától megtudták, hogy Fejér vármegyében marad az elsőfokú árvízvédelmi készültség.

Nem várható sem Ercsi, sem Adony térségében árvízvédelmi tevékenység, amelyet ne tudnának a helyi erők ellátni, így vélhetően a Duna, választókerületünkhöz közel eső területeire fogunk menni. Arra kérek mindenkit, aki szívesen csatlakozna önkéntes csapatunkhoz, jelentkezzen a mai naptól Komjáthy Péter kollégámnál az alábbi elérhetőségeken!


E-mail: [email protected]
Telefonszám: 06-70/779-8855

A FEOL megtudta azt is, hogy holnap, azaz kedden, szintén 19 órakor indul egy buszjárat önkéntesekkel a felcsúti sportcsarnoktól.  Jelentkezni a fent említett elérhetőségek valamelyikén lehetséges!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában