Monumentális album készült L. Simon László munkásságáról

A Tizenegy év az Országgyűlésben című, L. Simon László volt országgyűlési képviselői munkáját összefoglaló monumentális albumot szombaton mutatták be Kápolnásnyéken a Halász-kastélyban. Az albumról, a képviselői szerepről, a parlamenti politizálásról, és a magyar politika hazai és nemzetközi megítéléséről Halász János országgyűlési képviselő, korábbi államtitkár, Nagy Gábor Tamás politikus, és L. Simon László volt országgyűlési képviselő beszélgetett Gulyás István, az Ez itt a kérdés műsorvezetőjével.

Gombor Lili

L. Simon László, Halász János, Nagy Gábor Tamás, Gulyás István

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Az L. Simon László korábbi országgyűlési képviselői munkáját összefoglaló albumot szeptember 7-én mutatták be Kápolnásnyéken, a Halász-kastélyban. A Tizenegy év az Országgyűlésben című albumról, a képviselői szerepről, a parlamenti politizálásról, és a magyar politika hazai és nemzetközi megítéléséről Halász János országgyűlési képviselő, korábbi államtitkár, Nagy Gábor Tamás politikus, és L. Simon László volt országgyűlési képviselő beszélgetett Gulyás István, az Ez itt a kérdés műsorvezetőjével. Az eszmecsere során szó esett L. Simon László pályájának főbb állomásairól, s azokról a kihívásokról is, melyekkel ez idő alatt kellett szembenéznie a politikusnak.

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

S. Töttő Rita, a kötet szerkesztője köszöntőjében arról beszélt, a könyv L. Simon László országgyűlési képviselői munkájának 11 évét – 2010-től 2021-ig –hivatott bemutatni, ez azonban nem volt könnyű, hiszen rendkívül sokrétű pályáról van szó, majd a idézve a könyv utószavából elmondta, hogy a kötet "nem a főszereplő elbeszélésében, hanem a világ tükrében mutatja meg több mint egy évtizednyi munka lenyomatát. Ez az a nézőpont, amellyel az olvasók, nézők, hallgatók leggyakrabban azonosulhatnak, amikor szembesülnek L. Simon László gondolataival és munkásságával. A sajtóban azonban nem csak tudósítások, interjúk, riportok révén ismerhetjük meg, hiszen ő maga is rendszeresen megosztja gondolatait a világgal esszék, publicisztikák, jegyzetek és manapság már közösségi oldalakon közzétett posztok formájában is".

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A monumentális, 600 oldalas album több évnyi megfeszített szakmai munka eredménye, amely részletesen mutatja be L. Simon László országgyűlési képviselői munkájának 11 évét, szinte napra pontosan. A fotókkal gazdagon illusztrált kötetben a legapróbb megmozdulásoktól, legyen az egy kiállításmegnyitó, a legnagyobb vállalásokig megtalálható minden olyan munka, amelyhez L. Simon László valamilyen módon kötődik.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában